Vacatures Aalsmeer

Op zoek naar een passende baan in Aalsmeer? Op deze pagina vind je alle vacatures die op het moment open staan in Aalsmeer. Heb je een interessante vacature gevonden die aansluit op jouw ambities? Solliciteer dan direct of neem contact op met onze vestiging in Aalsmeer indien je vragen hebt!

Aalsmeer: de stad van de bloemenveiling

Aalsmeer staat natuurlijk bekend om zijn bloemenveiling en onze vestiging in Aalsmeer heeft dan ook regelmatig vacatures open staan op de bloemenveiling. Van Karrenbouwer tot Inkoper en van Accountmanager tot Financieel Medewerker: voor vacatures op de bloemenveiling ben je aan het juiste adres bij Antenna in Aalsmeer.

Zie jij een baan tussen de bloemen wel zitten, als inpakker of administratieve duizendpoot? Antenna heeft uiteenlopende vacatures in Aalsmeer deze branche.

Snel dé vacature in Aalsmeer vinden

Wij helpen je graag bij je zoektocht naar dé ideale baan. Heb je één of meerdere vacatures in Aalsmeer gevonden waar je enthousiast van wordt? Solliciteren kan direct via de website, maar indien je vragen hebt kun je natuurlijk contact opnemen met onze vestiging in Aalsmeer.

Contactgegevens

 
Vestigingen
Antenna Aalsmeer
0297 380 580
aalsmeer@antennagroep.nl

Antenna Alphen a/d Rijn
0172 245 945
alphen@antennagroep.nl

Antenna Amsterdam
020 612 4945
amsterdam@antennagroep.nl

Antenna Nieuw-Vennep
0252 629 729
nieuwvennep@antennagroep.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30u – 17.30u

Resultaat verfijnen

Consultants

  • Zoekterm

  • Zoeken op afstand

  • Vestiging

  • Uren per week

  • Opleidingsniveau

  • Soort werk

Maak filters leeg
Onze vacatures

Geen resultaten gevonden.