Vacatures Alphen aan den Rijn 

Ben je op zoek naar een passende vacature in Alphen aan den Rijn? Onze opdrachtgevers in Alphen aan den Rijn hebben vaak vacatures open staan in uiteenlopende branches. Denk hierbij o.a. aan (financieel) administratieve-, commerciële- en logistieke vacatures.

De stad van de handel en nijverheid

Alphen aan den Rijn is van oudsher een belangrijke handelsplaats. Anno 2017 is er ook volop bedrijvigheid in en rondom Alphen aan den Rijn en veel van onze opdrachtgevers zijn dan ook gevestigd op het grote bedrijventerrein Rijnhaven. Veel werkzoekenden uit Alphen aan den Rijn zijn via Antenna al aan een baan geholpen en ook voor jou gaan wij graag aan de slag!

Snel dé vacature in Alphen aan den Rijn vinden 

Wil jij ook werken in deze mooie stad? Wij helpen je graag bij je zoektocht naar dé ideale baan. Heb je één of meerdere vacatures in Alphen aan den Rijn gevonden waar je enthousiast van wordt? Solliciteren kan direct via de website, maar indien je vragen hebt kun je natuurlijk contact opnemen met onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Mocht jouw droombaan nu niet in ons vacatureoverzicht staan dan kun je je cv achterlaten op onze website. Een van onze consultants zal jouw cv bekijken en je snel laten weten of we iets voor jou kunnen betekenen!

Contactgegevens

 
Vestigingen
Antenna Aalsmeer
0297 380 580
aalsmeer@antennagroep.nl

Antenna Alphen a/d Rijn
0172 245 945
alphen@antennagroep.nl

Antenna Amsterdam
020 612 4945
amsterdam@antennagroep.nl

Antenna Nieuw-Vennep
0252 629 729
nieuwvennep@antennagroep.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30u – 17.30u

Resultaat verfijnen

Consultants

  • Zoekterm

  • Zoeken op afstand

  • Vestiging

  • Uren per week

  • Opleidingsniveau

  • Soort werk

Maak filters leeg
Onze vacatures

Geen resultaten gevonden.