Werving & selectie

Op zoek naar vast personeel? Bij werving & selectie nemen wij het gehele proces van u over: de werving van de kandidaten en de hele selectieprocedure. 

Alleen de beste kandidaten

Wij ondersteunen u, waar nodig, met het opstellen van het functieprofiel en de bijbehorende competenties en bespreken met u de bedrijfscultuur waarin jullie nieuwe medewerker moet passen. Op basis van deze gegevens starten wij de zoektocht naar de beste kandidaat. Antenna heeft door haar ruim 21 jaar lange ervaring een groot netwerk van kandidaten opgebouwd en wij gebruiken diverse moderne wervingskanalen.
Naast opleiding, werkervaring en vaardigheden van de kandidaat bespreken wij ook hun wensen, ambities en motivatie. Tevens winnen wij referenties in bij voorgaande werkgevers, hierdoor krijgen we een compleet beeld van de kandidaat. Na deze selectieprocedure voert u sollicitatiegesprekken met alleen kandidaten die echt passend zijn en die voldoen aan het functieprofiel van de vacature.

No cure, no pay!

De werving en selectie fee betaalt u pas op het moment dat de kandidaat bij u in dienst gaat: Antenna werkt op no cure no pay basis.

 

  Contactgegevens

   
  Vestigingen
  Antenna Aalsmeer
  0297 380 580
  aalsmeer@antennagroep.nl

  Antenna Alphen a/d Rijn
  0172 245 945
  alphen@antennagroep.nl

  Antenna Amsterdam
  020 612 4945
  amsterdam@antennagroep.nl

  Antenna Nieuw-Vennep
  0252 629 729
  nieuwvennep@antennagroep.nl

  Openingstijden
  Maandag t/m vrijdag
  08.30u – 17.30u

  Consultants