Recruitment bureau diensten

U bent op zoek naar goed personeel dat een aanwinst is voor uw bedrijf en/of naar de mogelijkheid om de administratieve rompslomp uit handen te geven. Als recruitment bureau helpt Antenna u graag om dit te realiseren. Wij beschikken over een groot bestand met kandidaten die in de directe omgeving wonen van Aalsmeer, Alphen a/d Rijn, Amsterdam en Nieuw-Vennep. We werken op basis van no cure no pay.

Werving & Selectie

Wij ondersteunen u, waar nodig, met het opstellen van het functieprofiel en de bijbehorende competenties en bespreken met u de bedrijfscultuur waarin de nieuwe medewerker moet passen. Vervolgens zoeken wij personen die aansluiten op uw vraag en gaan wij het eerste gesprek aan met de geselecteerde(n). Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is het voeren van een sollicitatiegesprek met iemand die onze selectieprocedure glansrijk heeft doorlopen. Als u kiest voor Werving & Selectie dan komt de kandidaat direct bij u in dienst.

Uitzenden

Door omstandigheden kan het voorkomen dat er plots sprake is van onderbezetting of u door drukte meer personeel nodig heeft. Het kiezen voor uitzenden via ons recruitment bureau is dan in veel gevallen de beste optie, omdat u op deze manier op korte termijn, flexibel personeel kunt inzetten. Met een uitzendcontract kunt u medewerkers voor een lange periode flexibel inzetten en u kunt dit dan ook zien als een verlengde proeftijd. Mocht de werknemer goed blijken te passen in uw onderneming dan kunt u hem of haar overnemen en alsnog een contract aanbieden.

Payroll

Ruim 200.000 mensen zijn momenteel op payrollbasis werkzaam in Nederland. Opvallend genoeg is hiervan meer dan 70% actief bij een MKB-bedrijf. Payrolling is dus niet meer weg te denken van onze arbeidsmarkt. Dit is ook niet gek, omdat er veel voordelen verbonden zijn aan payroll. Wij als recruitment bureau nemen de arbeidsrechtelijke risico’s en aansprakelijkheden van u over. De werknemer komt officieel bij ons in dienst, terwijl hij voor u werkt. Wij zorgen voor het contract, de personeelsadministratie, het betalen van salarissen en belastingzaken.

Payroll voor ZZP’ers

Als u actief bent als ZZP’er dan is de kans groot dat u vaker met de administratie bezig bent dan u lief bent. Werken als ZZP’er brengt simpelweg ook veel administratieve rompslomp met zich mee. Wij nemen alle administratie waar u als zelfstandige niet op zit te wachten graag uit handen met onze payroll service voor ZZP’ers.
Benieuwd wat we als recruitment bureau voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor deskundig advies via het onderstaande contactformulier. Dit kunt u ook gebruiken voor het aanvragen van een offerte of het direct plaatsen van een aanvraag.
 

Contactgegevens

 
Vestigingen
Antenna Aalsmeer
0297 380 580
aalsmeer@antennagroep.nl

Antenna Alphen a/d Rijn
0172 245 945
alphen@antennagroep.nl

Antenna Amsterdam
020 612 4945
amsterdam@antennagroep.nl

Antenna Nieuw-Vennep
0252 629 729
nieuwvennep@antennagroep.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30u – 17.30u

Consultants