5 tips voor salarisonderhandeling

Natuurlijk is het belangrijk dat jij bij je werk op je plek zit. Je brengt hier het grootste gedeelte van je week door. Maar je doet dit alles niet voor niets. Je bent van waarde voor het bedrijf en wilt dat je ook op waarde geschat wordt. Niemand wil wat tekort komen en dus ook niet wat het salaris betreft. Maar hoe pak je dit nu het beste aan? Hoe onderhandel jij succesvol over je salaris? Met de volgende tips leer jij hoe je het allerbeste uit een salarisonderhandeling haalt.

Hoe schrijf ik een goede motivatiebrief?

Ken je dat? Je hebt een vacature gelezen waar je heel enthousiast over bent en nu wil je er heel graag op gesprek. Dan is het nu zaak om een super goede motivatiebrief te schrijven zodat jij je concurrentie voor blijft. Daarom vandaag de belangrijkste tips om van jouw motivatiebrief een toegangskaartje voor jouw droomsollicitatie te maken!

De beste manieren om werk te vinden in 2019

Net als al het andere verandert de wereld van recruitment in hoog tempo. Krapte op de arbeidsmarkt, nieuwe technologische ontwikkelingen, nieuwe vormen van werk, noem maar op. Daarom is het goed om scherp te blijven en je te verdiepen in de beste manieren om werk te vinden anno nu. Wij zijn de beroerdste niet en geven jou daarom graag een aantal tips om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Ben jij een goede collega?

Prettig samenwerken met elkaar is belangrijk voor een goede werksfeer en het bereiken van gezamenlijke doelstellingen. Een belangrijke eigenschap voor samenwerken is collegialiteit. Ontbreekt het daaraan, dan is een goede sfeer vaak ver te zoeken en zullen doelstellingen zelden worden bereikt. Hier wat tips!

Dé 6 tips voor een goed LinkedIn profiel

Tegenwoordig zit iedereen online. Had je vroeger je CV netjes in een mapje thuis liggen, zo heeft bijna iedereen nu een online CV in de vorm van LinkedIn. Ook recruiters maken hier gretig gebruik van. Heb jij gesolliciteerd op een functie, dan zullen ze altijd even je LinkedIn profiel bekijken.

Hoe bereid jij jouw sollicitatiegesprek goed voor?

Mooi! Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek voor jouw droombaan. Maar hoe kun je dit gesprek het beste voorbereiden? Antenna geeft jou graag een aantal tips en tricks die jou op weg kunnen helpen.

Ben ik succesvol?

Stel jij jezelf deze vraag weleens? Vergelijk jij jouw succes met dat van een ander? Streef je naar meer succes? En hoe ziet dit er dan uit? Wees gerust, je hoeft deze vragen niet te beantwoorden. Jij kan vandaag - sterker nog, na het lezen van deze blog - al succesvoller zijn dan ervoor.

Een jaloersmakend CV in 3 eenvoudige stappen

Je CV is vaak een eerste indruk van jou. Zorg dat dit een goede is! Vind je dat jouw CV wel weer een opfrisbeurt kan gebruiken? Heb jij even mazzel dat je deze blog voor je hebt. Wij hebben de weg naar een briljant CV samengevat in drie eenvoudig te nemen stappen. Doe er je voordeel mee!

Payrolling: een professioneel en onmisbaar HR-instrument

Ruim 200.000 mensen zijn momenteel op payrollbasis werkzaam in Nederland. Opvallend genoeg is hiervan meer dan 70% actief bij een MKB-bedrijf. Payrolling is dus niet meer weg te denken van onze arbeidsmarkt. De negatieve beeldvorming omtrent payrolling is absoluut onterecht. Het is een oplossing voor de complexiteit van werkgeverschap en voor werkzoekenden vaak het verschil tussen werk en géén werk.

Personeelsadvies: 'Doe je voordeel met het uitzendbureau'

Onze collega Sandra staat deze week in het magazine 'Ondernemersbelang'. Zij geeft in deze editie gratis personeelsadvies aan het mkb en heeft een duidelijke boodschap: 'Doe je voordeel met het uitzendbureau'! Het volledige artikel lees je hieronder.

Meld je hier onder aan voor onze nieuwsbrief