Onze werkwijze

Antenna vult de meest uiteenlopende functies in bij verschillende bedrijven in diverse branches. Denk bijvoorbeeld aan commerciële-, administratieve-, customer service- en marketing & communicatie functies, maar ook aan functies in logistieke-, technische- en productie omgevingen. Kort omvat zorgen wij voor de juiste persoon op de juiste plek!

1: Bedrijfsbezoek

Antenna is geen ‘cv-schuiver’, maar staat voor kwalitatieve bemiddelingen. Naast de harde criteria, zoals opleiding en werkervaring, zijn het voornamelijk de persoonlijkheidskenmerken van de kandidaat die bepalen of het een juiste match is met uw organisatie. In het kader van onze kwalitatieve dienstverlening plannen wij dan ook graag een bedrijfsbezoek met u in voordat we gaan samenwerken. Zo krijgen wij een indruk van uw bedrijfscultuur en wat voor type kandidaten binnen uw organisatie passen. Tijdens dit bezoek nemen wij de vacature met u door, om zo een goed beeld te krijgen van uw wensen ten aanzien van de kandidaat.

2: Grondige selectie

Nu wij een goed beeld hebben van uw organisatie en de openstaande vacature gaan we op zoek naar de juiste kandidaat. Antenna heeft door haar jarenlange ervaring een groot netwerk van kandidaten opgebouwd en hiernaast gebruiken wij diverse moderne wervingskanalen. Door de inzet van verschillende (online) campagnes bereiken wij met elke vacature een groot, op de doelgroep afgestemd, publiek. Ook zoeken onze consultants actief via verschillende (online) kanalen naar de juiste kandidaat voor uw organisatie. Dit alles resulteert in een goede instroom van geschikte kandidaten.

3: Intakegesprekken

Zoals eerder genoemd is Antenna geen ‘cv-schuiver’, maar staan wij voor kwalitatieve bemiddelingen. Zodra wij een mogelijk passende kandidaat hebben gevonden wordt deze door een van onze consultants uitgenodigd voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek komen vele zaken aan de orde, zodat wij vast kunnen stellen of dit mogelijk de juiste kandidaat is voor uw organisatie. Kandidaten worden alleen aan u voorgesteld nadat wij een positieve referentie hebben ingewonnen. Aan de hand van ons voorstel en bijgesloten cv kunt u bepalen of de kandidaat in aanmerking komt voor een sollicitatiegesprek.

4: Soort dienstverband

Zodra u via Antenna iemand heeft gesproken waar u enthousiast over bent kunt u de kandidaat een aanbieding doen. U heeft vervolgens de keuze om de kandidaat te laten starten op uitzendbasis of op basis van werving & selectie. Het soort dienstverband dat u de kandidaat wilt aanbieden hangt af van de situatie en uw eigen wensen. Wij adviseren u hier graag vrijblijvend over!

Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Laat via onderstaand formulier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Contactgegevens

 
Vestigingen
Antenna Aalsmeer
0297 380 580
aalsmeer@antennagroep.nl

Antenna Alphen a/d Rijn
0172 245 945
alphen@antennagroep.nl

Antenna Nieuw-Vennep
0252 629 729
nieuwvennep@antennagroep.nl

JUSTIN recruitment Amsterdam
020 612 4945
amsterdam@justinrecruitment.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30u – 17.30u

Consultants