Onze werkwijze

Via Antenna vind je werk dat bij je past, waar je enthousiast en blij van wordt en soms zelfs bevlogen! Wij hebben als algemeen uitzendbureau vacatures in diverse vakgebieden, zoals commercieel, HR, secretarieel, marketing en communicatie, logistiek, customer service en financieel, op verschillende niveaus en aansluitend aan jouw eisen en wensen.

Persoonlijkheidskenmerken

Naast de harde criteria, zoals opleiding en werkervaring, zijn het voornamelijk jouw persoonlijkheidskenmerken die bepalend zijn voor de keuze voor een bepaald bedrijf of functie. Dit gecombineerd met Antenna’s kennis van de regio en bedrijfsculturen, stelt ons in staat jou de meest geschikte vacature aan te bieden.

Soort dienstverband

Via Antenna kun je verschillende contractvormen aangeboden krijgen. Wij werken met uitzendcontracten en bepaalde tijd contracten, maar het is ook mogelijk om op basis van werving & selectie direct in dienst te treden bij onze opdrachtgever. Het soort dienstverband dat jij aangeboden krijgt, hangt af van onze opdrachtgevers maar ook van jouw eigen wensen.

Proactief zoeken

Op deze site vind je een vacaturebank met een actueel overzicht van onze vacatures. Zit er geen passende baan voor jou bij? Dat betekent niet dat wij niets voor je kunnen betekenen! Wij hebben contact met veel bedrijven in de regio en gaan ook proactief voor je op zoek naar mogelijkheden.

Heb je interesse om met ons kennis te maken? Schrijf je dan bij ons in!

Digitaal gemak

Bij Antenna werken we efficiënt en waar mogelijk digitaal. Onze uitzend- en arbeidsovereenkomsten worden digitaal ondertekend en de loonstroken versturen wij per mail. Ook heb jij  24/7 toegang tot onze Flexportal en daarmee op elk moment actueel inzicht in jouw loonstroken of de door jou gewerkte uren. 

Contactgegevens

 
Vestigingen
Antenna Aalsmeer
0297 380 580
aalsmeer@antennagroep.nl

Antenna Alphen a/d Rijn
0172 245 945
alphen@antennagroep.nl

Antenna Nieuw-Vennep
0252 629 729
nieuwvennep@antennagroep.nl

JUSTIN recruitment Amsterdam
020 612 4945
amsterdam@justinrecruitment.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30u – 17.30u

Consultants