Antenna: Het payroll bedrijf voor uw onderneming

Als werkgever wilt u natuurlijk zo veel mogelijk flexibiliteit ten aanzien van uw personeelskosten. Wellicht maakt u hoge kosten voor het in-huis voeren of extern uitbesteden van de personeelsadministratie en allerlei bijhorende zaken zoals arbeidscontracten, salarisuitbetaling, jaaropgaven, premie- en belastingafdrachten, ziekteverzuimregistratie, ontslagprocedures etc. Weet u daarnaast wel zeker dat u voldoet aan de steeds veranderende regelgeving op het gebied van arbeidsrecht? Als u deze problemen herkent is het wellicht verstandig om een payroll bedrijf in te schakelen.

Waarom een payroll bedrijf inschakelen?

Een payroll bedrijf zoals Antenna neemt het juridisch werkgeverschap en de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico’s en aansprakelijkheden van u over. U bent zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van werknemers en deze krijgen betaald volgens uw eigen salarisschalen. Met payroll neemt Antenna de loon- en personeelsadministratie van u over en zorgt voor het tijdig en adequaat betalen van salarissen en het doen van belasting- en premieafdrachten.

Werknemers komen formeel in dienst bij Antenna en krijgen een payroll contract, waarmee ze 78 (gewerkte) weken op flexibele basis bij uw organisatie kunnen werken. Indien u de medewerker na deze periode in dienst wilt houden heeft u de mogelijkheid om hem/haar in te laten stromen in Fase B van de ABU-CAO.

Uw medewerkers zijn in goede handen bij payroll bedrijf Antenna!

Medewerkers met een payroll contract via Antenna hebben recht op een goed pakket arbeidsvoorwaarden. Antenna is een payroll bedrijf dat is aangesloten bij de ABU en payroll medewerkers vallen onder de CAO voor uitzendkrachten. Door deze CAO hebben uw payroll medewerkers recht op de inlenersbeloning vanaf dag één. Dit houdt in dat ADV, toeslagen, onkostenvergoedingen, periodieke- en loonsverhogingen gevolgd worden volgens de cao/arbeidsreglement van het inlenende bedrijf. Daarnaast zijn payrollmedewerkers verzekerd voor ziekte, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid én bouwen ze pensioen op.
 

Welke diensten biedt een payroll bedrijf aan?

Veel organisaties worstelen met de complexiteit en de hoeveelheid aan wet- en regelgeving. Door middel van payroll ontzorgt Antenna de opdrachtgever en hiermee garanderen wij, naast het juist toepassen van de wet- en regelgeving, ook het tijdig uitbetalen van het salaris, een correcte CAO toepassing, de juiste looninschaling en een professionele verzuimbegeleiding. 

Het inschakelen van een payroll bedrijf is bijvoorbeeld interessant in de volgende situaties:

 • Verlenging proeftijd
 • Projectopdrachten
 • Productiepieken
 • Formele personeelsstop
 • Seizoens- en vakantiekrachten
 • Expatcontracten
 • Uitbetaling vervroegd gepensioneerden
 • Evenementen
 • Oproepkrachten

Is Antenna het payroll bedrijf voor uw organisatie?

Veel van onze relaties in de omgeving van Aalsmeer, Amsterdam, Nieuw-Vennep en Alphen aan den Rijn maken al jaren gebruik van de payroll dienstverlening van Antenna. Ook voor u willen wij graag dat ene loket zijn, dat uw accountant, arbodienst, verzekeraar of pensioenfonds en hun ondoorzichtige doorbelastingen vervangt.

De voordelen van payroll...


 • Uitbesteding van salarisadministratie en het juridisch werkgeverschap
 • Tijdig geïnformeerd worden over transitievergoedingen en aanzegtermijnen
 • Geen risico bij ziekte en arbeidsongeschiktheid
 • Invulling van uw flexibele schil door middel van korte contracten
 • Een antwoord op al uw HR-vragen

  Antenna Payroll...


  • Persoonlijk – Wij kennen onze klanten en weten welke behoeftes er zijn
  • Flexibel – Een backoffice die snel schakelt en weet wat u wilt
  • Betrouwbaar – Antenna is lid van de ABU, NEN gecertificeerd en bekend in uw regio
  • Scherpe tarieven – De scherpste tarieven in de markt mét optimale dienstverlening

  Meer weten over payrolling voor uw organisatie? Laat vrijblijvend uw gegevens achter en een van onze ervaren consultants zal contact met u opnemen. Ook kunt u direct een payroll offerte aanvragen.Wij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden en geven u een advies op maat!

  Contactgegevens

   
  Vestigingen
  Antenna Aalsmeer
  0297 380 580
  aalsmeer@antennagroep.nl

  Antenna Alphen a/d Rijn
  0172 245 945
  alphen@antennagroep.nl

  Antenna Nieuw-Vennep
  0252 629 729
  nieuwvennep@antennagroep.nl

  JUSTIN recruitment Amsterdam
  020 612 4945
  amsterdam@justinrecruitment.nl

  Openingstijden
  Maandag t/m vrijdag
  08.30u – 17.30u

  Consultants