Payroll Amstelveen

Payroll in Amstelveen: eenvoudig geregeld!

Wilt u groeien als onderneming, maar niet vastzitten aan langdurige arbeidscontracten? Met payroll via Antenna heeft u de mogelijkheid om werknemers na 3 tijdelijke contracten (in 2 jaar) nog eens 5 tijdelijke contracten te bieden in 3,5 jaar. Door uw personeel bij Antenna op de payroll te zetten weet u zeker dat uw medewerkers in goede handen zijn. Daarnaast bent u bij Antenna verzekerd van een luisterend oor en de eenvoud van onze persoonlijke dienstverlening. Werkgevers en freelancers uit Amstelveen die overstappen op de payroll van Antenna kunnen rekenen op gemak, flexibiliteit en een uitstekende dienstverlening. Kies daarom bewust en kies voor payroll bij Antenna, zodat ondernemen in Amstelveen eenvoudiger wordt!

Bewust kiezen voor zekerheid

Steeds meer bedrijven in de omgeving van Amstelveen kiezen voor payroll en dat is niet geheel zonder reden. Payroll is namelijk een ideale uitkomst als u graag gebruik maakt van flexibel personeel, maar niet de risico’s wilt dragen van het omslachtige werkgeverschap. En juist daar helpen we u graag bij. Of het nu gaat om een enkele werknemer of om 100 personeelsleden; wij bieden u optimale flexibiliteit en geven u een advies op maat. Ongeacht het aantal medewerkers treden wij op als juridisch werkgever, dragen we de arbeidsrechtelijke risico’s én verzorgen we de bijbehorende salarisadministratie. Of het nou gaat om een tijdelijke contractant, flexwerker of oproepkracht; wij ontlasten u graag in de complete loonadministratie. U leest het al, de voordelen zijn groot en de risico’s zijn klein. Met payrolling kiest u voor zekerheid. Kies daarom bewust en ga als ondernemer uit Amstelveen voor de payroll service van Antenna.

Samen groeien

Voor uw bedrijf is flexibiliteit in uw personeelsbestand en helderheid over de personeelskosten cruciaal. Gelukkig biedt payrolling de mogelijkheid om personeel in te zetten zonder daarbij werkgeversrisico’s te hebben. Dit bespaart u tijd, geld en een hele hoop moeite. Bij Antenna zijn we persoonlijk en betrokken bij zowel u als uw medewerkers. Daarnaast hanteren we scherpe tarieven, zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit van onze uitgebreide service. Zo wordt het voor uw organisatie wel heel aantrekkelijk. Antenna is dé payroll organisatie voor ondernemers in Amstelveen en helpt u graag groeien.

Beginnen met payrolling in Amstelveen?

Kiest u voor meer zekerheid en groei? Bespaar dan tijd en energie en kies voor de voordelen van onze payroll service. Laat voor een advies op maat vrijblijvend uw gegevens achter via onderstaand formulier. Een van onze consultants zal vervolgens contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Contactgegevens

 
Vestigingen
Antenna Aalsmeer
0297 380 580
aalsmeer@antennagroep.nl

Antenna Alphen a/d Rijn
0172 245 945
alphen@antennagroep.nl

Antenna Nieuw-Vennep
0252 629 729
nieuwvennep@antennagroep.nl

JUSTIN recruitment Amsterdam
020 612 4945
amsterdam@justinrecruitment.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30u – 17.30u

Consultants