Technisch Personeel

Al jaren is er een tekort aan technische professionals en dit tekort zal de komende jaren alleen maar groter worden. In Nederland is er dan ook al langere tijd sprake van een groeiende vraag naar gekwalificeerd technisch personeel. Veel bedrijven zijn op zoek naar enthousiaste vakmensen en de mogelijkheden zijn uiteenlopend. Zo kunt u een technisch specialist tijdelijk inhuren op basis van een uitzendcontract, maar u heeft ook de mogelijkheid om de kandidaat direct in dienst te nemen.

Op zoek naar gekwalificeerd technisch personeel?

Bent u op zoek naar een gemotiveerde professional met een technische achtergrond? Dan heeft u in Antenna de juiste partner gevonden. Antenna heeft een actuele database van professionals op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Benieuwd naar een van onderstaande technische kandidaten? Vraag het cv op of neem direct contact met ons op om de kandidaat te bespreken!

Doe een beroep op meer dan 21 jaar ervaring

Technisch personeel gezocht; het is een verzoek dat we steeds vaker krijgen van onze opdrachtgevers. Waarom kiest u voor de bemiddeling via Antenna? Al vanaf 1995 is Antenna actief in de markt van arbeidsbemiddeling, waardoor u een beroep doet op meer dan 21 jaar ervaring. Dankzij deze ervaring hebben wij een goed beeld van verschillende bedrijven en het type kandidaat dat daar binnen past. Wij zijn dan ook in staat om u aan een werknemer te helpen die aansluit op het functieprofiel en bovendien past binnen uw bedrijfscultuur. 

Schakel Antenna in!

Op zoek een technische professional? Bekijk dan snel ons talent! Staat er geen passend profiel tussen? Stuur dan een bericht of bel direct met één van onze consultants.

Contactgegevens

 
Vestigingen
Antenna Aalsmeer
0297 380 580
aalsmeer@antennagroep.nl

Antenna Alphen a/d Rijn
0172 245 945
alphen@antennagroep.nl

Antenna Nieuw-Vennep
0252 629 729
nieuwvennep@antennagroep.nl

JUSTIN recruitment Amsterdam
020 612 4945
amsterdam@justinrecruitment.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30u – 17.30u

Resultaat verfijnen

Consultants

  • Zoekterm

  • Zoeken op afstand

  • Opleidingsniveau

  • Soort werk

  • Werkervaring

  • Uren per week

  • Salaris

Maak filters leeg
Onze talenten

Geen talent(en) gevonden.