Onze locaties
 

Uitzendbureau Nieuw-Vennep

Adres

Antenna Uitzendbureau Nieuw-Vennep

Schoolstraat 9b

2151 AA Nieuw-Vennep

Openingstijden

maandag - vrijdag 08.30 - 17.30 uur

Uitzendbureau Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep is bij uitstek de plek om een baan te vinden. Mede dankzij de diverse industriegebieden waarbij innovatie een belangrijke plek inneemt groeit de werkgelegenheid in Nieuw-Vennep. Van aanpakkers die de voorkeur geven aan fysieke arbeid tot creatief multi-talenten die graag met nieuwe ideeën komen; ons uitzendbureau in Nieuw-Vennep heeft altijd interessante vacatures beschikbaar.

Behalve Nieuw-Vennep richten we ons ook op plaatsen als Hoofddorp, Hillegom, Lisse, Leimuiden en Leiden.

 

Werken in Nieuw-Vennep

Al sinds jaar en dag staat Nieuw-Vennep bekend om zijn hardwerkende mensen. Een groot deel daarvan is werkzaam op het Bedrijventerrein Nieuw-Vennep dat 53 hectare groot is. In het jaar 2007 won het de zilveren medaille voor het beste bedrijventerrein van Nederland. De award is te danken aan de grote mate van aandacht voor modern, veilig en schoon ondernemen. Dit zorgt voor veel beschikbare vacatures bij ons uitzendbureau in Nieuw-Vennep op commercieel-, financieel- en technische vakgebied. Ook is er altijd behoefte aan callcenter agents en productiemedewerkers.

PARKEREN

U kunt bij onze vestiging gratis parkeren en er is ruime parkeergelegenheid.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Nieuw-Vennep neemt u Bus 57 richting Leiden. Stap uit bij halte Rustoordstraat. Vanaf de halte is het ca. 5 minuten lopen. Voor uitgebreide ov informatie, klikt u hier.

Wie zijn de consultants in Nieuw-Vennep
Consultant
Monique Klein
Consultant
Nieuw-Vennep
Directeur
Saskia de Groot
Directeur
Consultant
Delilah Weppner
Consultant
Nieuw-Vennep
Consultant
Anouk Buskermolen
Consultant
Nieuw-Vennep
Consultant
Serina Romijn
Consultant
Nieuw-Vennep