Onze locaties
 

Uitzendbureau Amsterdam

Adres

Antenna Uitzendbureau Amsterdam

Westerdoksplein 4

1013 AZ Amsterdam

Openingstijden

maandag - vrijdag 08.30 - 17.30 uur

Uitzendbureau Amsterdam

In Amsterdam heeft Antenna sinds mei 2018 een nieuw label: JUSTIN recruitment! Daarmee richten wij ons specifiek op young professionals in de regio Amsterdam. JUSTIN focust zich specifiek op office functies in de functiegroepen commercieel, financieel, marketing & communicatie, HR / facility management en supply chain / logistiek.
 

Werken in Amsterdam

Amsterdam is een bruisende stad die een grote werkgelegenheid kent. Zo is Amsterdam één van de twee steden van ons land is waar de economie het hardst groeit. Dit zorgt voor volop werkgelegenheid en een ruim aanbod aan vacatures.

Al sinds jaar en dag staat de stad bekend als een belangrijke handelsstad in Europa. Het mag zich scharen in het rijtje van onder andere Parijs, Brussel en Londen. Hoewel het inwonersaantal hard groeit, kiezen werknemers in deze multiculturele stad er graag voor om in omliggende plaatsen te gaan wonen. Dat is mogelijk dankzij de goede verbindingen die er zijn, zowel in de vorm van (snel)wegen als openbaar vervoer.
 

Banen in jouw vakgebied

Ons uitzendbureau in Amsterdam is op de hoogte van alle ontwikkelingen in deze stad en heeft dan ook vacatures die hierbij aansluiten. Denk aan functies in de logistiek, op het commerciële vlak, administratieve banen of werkzaamheden in de horeca.

PARKEREN

De dichtstbijzijnde parkeergarage is IJdock aan het IJdok 33. Per uur betaalt u hier € 5,00. Indien u minimaal een dag van te voren online een plekje in de parkeergarage reserveert, betaalt u slechts € 10,00 voor de hele dag. Mooie gelegenheid om dit te combineren met een bezoek aan Amsterdam.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Amsterdam Centraal Station is het ca. 10 minuten lopen naar het Westerdoksplein. U kunt ook bus 21 nemen richting Geuzenveld. Bij Bushalte Buiten Brouwersstraat stapt u uit en vanaf die halte is het nog 3 minuten lopen. Voor uitgebreide ov informatie, klikt u hier.

Wie zijn de consultants in Amsterdam
Commercieel Manager
Sjelle de Wit
Commercieel Manager
Amsterdam
Consultant
Mathilde den Exter
Consultant
Amsterdam
Consultant
Sharon Emmerig
Consultant
Amsterdam
Consultant
Chinook Vleghaar
Consultant
Amsterdam