Onze locaties
 

Uitzendbureau Aalsmeer

Adres

Antenna Uitzendbureau Aalsmeer

Stationsweg 12

1431 EG Aalsmeer

Openingstijden

maandag - vrijdag 08.30 - 17.30 uur

Uitzendbureau Aalsmeer


Onze vestiging in Aalsmeer is onze allereerst geopende uitzendbureau in 1995. Wij richten ons voornamelijk op het werven en selecteren van personeel in en rondom Aalsmeer. Hierbij kunt u ook denken aan plaatsen als Mijdrecht, Uithoorn, Schiphol-Rijk en Amstelveen.

 

Vacatures in Aalsmeer


Aalsmeer staat vooral bekend om de grootste bloemenveiling ter wereld. Jaarlijks komen, via deze handel, miljarden bloemen en planten bij kopers terecht. Uiteraard gaat dit niet vanzelf en biedt deze handel volop werkgelegenheid. Daarom richt ons uitzendbureau zich onder andere op deze branche. Ook bemiddelt ons uitzendbureau in Aalsmeer voor vacatures in:

  • de technische sector
  • logistieke sector
  • administratieve sector

Ook de nabijgelegen Westeinderplassen, met diverse wateractiviteiten, hebben een positief effect op de werkgelegenheid in en rondom Aalsmeer. De stad haalt tot slot een voordeel uit het feit dat luchthaven Schiphol dicht in de buurt zit, wat van groot economisch belang is voor deze regio.

PARKEREN

De dichtstbijzijnde parkeerplaats is het Raadhuisplein. Denk hier wel aan uw blauwe schijf. U mag dan maximaal twee uur gratis parkeren.

OPENBAAR VERVOER

Komende vanuit de richting Hoofddorp, Haarlem, Uithoorn, neemt u bus 340 en stapt u uit bij halte Drie Kolommenplein. Bus 198 neemt u indien u uit de richting van Schiphol, Amstelveen komt. Ook dan stapt u uit bij de halte Drie Kolommenplein. Voor uitgebreide ov informatie, klikt u hier.

Wie zijn de consultants in Aalsmeer
Consultant
Jessica Romkema
Consultant
Aalsmeer
Consultant
Lesley Tates
Consultant
Aalsmeer
Consultant
Jeanine Verhaar
Consultant
Aalsmeer
Consultant
Martine Tromp
Consultant
Aalsmeer
Consultant
Lisette Breewel
Consultant
Aalsmeer