Werving & selectie

Op zoek naar vast personeel? Bij werving & selectie nemen wij het gehele proces van u over: de werving van de kandidaten alsook de hele selectieprocedure. 

Alleen de beste kandidaten

Wij ondersteunen u, waar nodig, met het opstellen van het functieprofiel en de bijbehorende competenties en bespreken met u de bedrijfscultuur waarin de nieuwe medewerker moet passen. Op basis van deze gegevens starten wij de zoektocht naar de beste kandidaat. Antenna heeft door haar ruim 21 jaar lange ervaring een groot netwerk van kandidaten opgebouwd en wij gebruiken diverse moderne wervingskanalen.
Naast opleiding, werkervaring en vaardigheden van de kandidaat bespreken wij ook hun wensen, ambities en motivatie. Tevens winnen wij referenties in bij voorgaande werkgevers, hierdoor krijgen we een compleet beeld van de kandidaat. Na deze selectieprocedure voert u sollicitatiegesprekken met alleen kandidaten die echt passend zijn en die voldoen aan het functieprofiel van de vacature.

No cure, no pay!

De werving en selectie fee betaalt u pas op het moment dat de kandidaat bij u in dienst gaat: Antenna werkt op no cure no pay basis.

 

Contactgegevens

 
Vestigingen
Antenna Aalsmeer
0297 380 580
aalsmeer@antennagroep.nl

Antenna Alphen a/d Rijn
0172 245 945
alphen@antennagroep.nl

Antenna Nieuw-Vennep
0252 629 729
nieuwvennep@antennagroep.nl

JUSTIN recruitment Amsterdam
020 612 4945
amsterdam@justinrecruitment.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30u – 17.30u

Consultants